უგემრიელესი ჰაეროვანი ბურთულები ფარშით

საჭირო პროდუქტი:

1 კგ შერეული ფარში, 2 ხახვი, 1 კონა მწვანილი, 50 გ კარაქი, 500 გ ფენოვანი ცომი, სიმინდის მარცვლები – გასაფორმებლად.

მომზადების წესი:

ფარშში შეურიეთ ხახვი და დაყავით 8 ნაწილად. თითოეული გააბრტყელეთ და შუაში ჩაუდეთ კარაქი და მწვანილი, დაამრგვალეთ და ამოავლეთ საფანელში. გახურებულ ტაფაზე შებრაწეთ ისე, რომ შუაში ოდნავ უმი დარჩეს. ცომი გააბრტყელეთ და ზოლებად დაჭერით. ზოლები ფარშს შემოახვიეთ და შეაწყვეთ კარგად გახურებულ ჰაერღუმელში 15 წუთით. დააწყვეთ ლანგარზე და გააფორმეთ მწვანილით და სიმინდის მარცვლებით.

კომენტარები