fbpx
ეკონომიკაკულტურა

რატომ ჩაძირეს რამდენიმე სახეობის ქართული ღვინო შავი ზღვის ფსკერზე (ვიდეო)

დაივერმა დავით ნიკოლეიშვილმა და მეღვინე ზურაბ ქუმსიაშვილმა შავ ზღვაში ღვინის დავარგება 2020 წელს დაიწყეს. მათ სარფსა და კვარიათში სხვადასხვა სიღრმეზე რამდენიმე სახეობის ქართული ღვინო ჩაძირეს. პირველი თიხის ამფორები 500 ლარად გაიყიდა და ახლა მათ გეგმაში აქვთ წყალქვეშ პირველი ქართული ღვინის მარნის მოწყობა.

კომენტარები
თეგები

მსგავსი სიახლეები

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
გაზიარება
Close