სოკოს სალათა „დელიკატესი“ საახალწლო სუფრისთვის

საჭირო პროდუქტი: 200 გ ახალი სოკო, 5 კვერცხი, 100 გ ყაბაყი, 200 გ ბადრიჯანი, 100 გ მცენარეული ზეთი, 2-3 ს/კ ძმარი (სიმაგრის მიხედვით), 1 ს/კ შაქარი, მარილი, მწვანილი, ცხარე წიწაკა – გემოვნებით. მომზადების წესი: სოკო მოხარშეთ, შეაგრილეთ და დაჭერით მოგრძო, თხელ ნაჭრებად. ყაბაყი გათალეთ, გამოაცალეთ თესლი, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და 50 მლ ზეთში დაბრაწეთ. ბადრიჯანი … Continue reading სოკოს სალათა „დელიკატესი“ საახალწლო სუფრისთვის