შეფასების სკალა და 10 ყველაზე სასარგებლო პროდუქტი

მეცნიერებმა ჩატარებული კვლევების შედეგად დაადგინეს, რომელ საკვებ პროდუქტებშია ყველაზე მეტი ვიტამინი, მინერალი და სხვა სასარგებლო ნივთიერება. ამ კვლევას მედიცინისთვის დიდი მნიშვნელობა აქვს, რადგან აღნიშნული პროდუქტები შეიცავს ნივთიერებებს, რომლებიც გულის დაავადებებისა და კიბოს წარმოქმნის რისკს ამცირებენ. ეს ნივთიერებებია: კალიუმი, უჯრედისი, ცილა, კალციუმი, რკინა, თიამინი, რიბოფლავინი, ნიაცინი (ნიკოტინის მჟავა), ფოლიუმის მჟავა, თუთია; აგრეთვე, ვიტამინები – В6, В12, … Continue reading შეფასების სკალა და 10 ყველაზე სასარგებლო პროდუქტი