10 ყველაზე სასარგებლო პროდუქტი

მეცნიერებმა ჩატარებული კვლევების შედეგად დაადგინეს, რომელ საკვებ პროდუქტებშია ყველაზე მეტი ვიტამინი, მინერალი და სხვა სასარგებლო ნივთიერება. ამ კვლევას მედიცინისთვის დიდი მნიშვნელობა აქვს, რადგან აღნიშნული პროდუქტები შეიცავს ნივთიერებებს, რომლებიც გულის დაავადებებისა და კიბოს წარმოქმნის რისკს ამცირებენ. ეს ნივთიერებებია: კალიუმი, უჯრედისი (საკვები ბოჭკო), ცილა, კალციუმი, რკინა, თიამინი, რიბოფლავინი, ნიაცინი (ნიკოტინის მჟავა), ფოლიუმის მჟავა, თუთია; აგრეთვე, ვიტამინები – … Continue reading 10 ყველაზე სასარგებლო პროდუქტი