დარიჩინი თრომბების წარმოქმნას უშლის ხელს და ვარიკოზისგანაც გვიცავს

დარიჩინი თავისი უნიკალური გემობრივი თვისებებით და არომატით უპირობოდ იკავებს მოწინავე პოზიციებს მთელი მსოფლიოს გურმანების არჩევანს შორის. დღეს დარიჩინს უმატებენ ყავაში, სასმელებში, ნამცხვრებში, სხვა ტკბილეულსა და დესერტებში მკვეთრად გამოხატული გემოსა და არომატის მისაცემად. კულინარიაში ფართო გამოყენების გარდა დარიჩინს ადამიანები ჯერ კიდევ ძალიან ძველად იყენებდნენ სამედიცინო თვალსაზრისით. დარიჩინის სასარგებლო თვისებების შესწავლის მიზნით ჩატარებული თანამედროვე სამეცნიერო კვლევები ანტიკურ … Continue reading დარიჩინი თრომბების წარმოქმნას უშლის ხელს და ვარიკოზისგანაც გვიცავს