საჭირო პროდუქტი 2 ლ რძე, 500 გ იმერული ყველი, პიტნა და მარილი – გემოვნებით. მომზადების წესი ყველი დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად, ჩადეთ ქვაბში, დაასხით ცხელი რძე და მოხარშეთ. მოხარშული ყველი რძიდან ამოიღეთ და კოვზით დაზილეთ. დაზელის დროს თანდათან დაუმატეთ თითო ჩამჩა მდუღარე რძე, წვრილად დაჭრილი პიტნა და განაგრძეთ ზელა, სანამ ყველი კარგად არ გადაიზილება და რძე … Continue reading რძეში გადაზელილი ყველი
Copy and paste this URL into your WordPress site to embed
Copy and paste this code into your site to embed