სამზარეულო

წიწიბურა სოკოთი და სტაფილოთი – სამარხვო, დიეტური და გემრიელი

ეს კერძი გარნირადაც გამოდგება და დამოუკიდებელ კერძადაც, სასარგებლოა და დიეტური.

საჭირო პროდუქტი: 130 გ წიწიბურა, 1 თავი ხახვი, 1 ცალი სტაფილო, 300 გ ქამა სოკო, 30-50 მლ ზეთი, მარილი (გემოვნებით).

მომზადების წესი: სოკო გარეცხეთ და დაჭერით, დაჭერით ხახვი და სტაფილოც. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და მოშუშეთ ხახვი, სტაფილო და სოკო. აადუღეთ 1,5 ჩ/ჭ მარილწყალი და მოხარშეთ წიწიბურა (არ ჩაგეხარშოთ), მზა წიწიბურა დაყარეთ ტაფაზე და ყველაფერი შუშეთ ერთად 5 წუთი, თან აურიეთ.

შეგიძლიათ შეანელოთ თქვენი გემოვნებით სუნელებით (მაგ., უცხო სუნელით).

თამარ ქავჟარაძე

თქვენს მენიუს გაამდიდრებს, აგრეთვე, სტაფილოს უგემრიელესი სალათა

კომენტარები

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close