სპაგეტი „ბოლონეზე“ – გემრიელი იტალიური კერძი ბოლონიური რაგუთი

ამ ცნობილი კერძის მომზადება ნებისმიერმა იტალიელმა იცის. სოუსი „ბოლონეზე“, რომელსაც მშობლიურ ბოლონიაში Ragù alla Bolognese ეწოდება, სწორედაც რომ რაგუა და არა მარტო სპაგეტის, არამედ კარტოფილის პიურესაც ძალიან უხდება. საჭირო პროდუქტი: 700 გ საქონლის ხორცის ფარში 500 გ სპაგეტი 800 გ პომიდორი 200 მლ მშრალი წითელი ღვინო 4 ს. კ. ზეითუნის ზეთი 1 კონა ოხრახუში 1 … Continue reading სპაგეტი „ბოლონეზე“ – გემრიელი იტალიური კერძი ბოლონიური რაგუთი